Hier zijn de beste gadgets van 2021

Dit zijn de goodies waar je dit jaar blij van gaat worden!

We zijn nu op de helft van 2021 and ik vind het een leuke gedachte dat we nu al veel gadgets buiten kunnen gaan gebruiken in plaats van binnen. Veel van wat nu uitkomt is zowel binnen als buiten te gebruiken waardoor we ook in de frisse buitenlucht de laatste tech kunnen gaan waarderen.

Van een zeer kleurrijke desktop voor in je nieuwe kantoor tot een zeer fijne draagbare bluetooth speaker die ideaal is voor achtertuin bbq’s met geliefden. Wij zullen nu de beste gadgets van 2021 presenteren.

De beste desktop om je werkdagen op te fleuren

Apple 24 inch Mac

Als je dan toch al elke dag naar een computer kijkt mag het er eigenlijk ook wel eventjes zeer leuk uitzien nietwaar? En wat is er beter dan een verbluffende 24-inch iMac die in maar liefst zeven verschillende kleuren verkrijgbaar is? Met een keuze uit blauw, geel, groen, paars, oranje, en zilver is er echt wel een match mogelijk met jouw interieur decor en persoonlijkheid!

Draaiend op Apple’s M1 chip is deze nieuwe iMac een super smooth werkstation en ook tegelijk een ideaal entertainment systeem. De nieuwe iMac is zeer compact en draagbaar zodat je het makkelijk van kamer naar kamer tillen kunt of onderweg kun gebruiken indien nodig. En zijn 1080p webcam is de kers op de taart zodat jouw videobel kwaliteit subliem is!

Verkrijgbaar vanaf €1899,- en met zulke specificaties is het moeilijk een reden te vinden om zo’n leuke desktop niet aan te schaffen in 2021!

Beste bestaalbare oortjes voor luidruchtige reizen

Amazon Echo Buds (2nd Gen)

Amazon's New Echo Buds are Priced to Destroy

Als je weekdagen bestaan uit het in en uitgaan van een kantoor of collegezaal dan zijn je ochtenden waarschijnlijk niet altijd zo zen als ze ooit waren. Of je nou in loopafstand bent van je werk of dat je op een luidruchtige bus moet springen. In beide gevallen wil je je huis niet verlaten zonder die noise-cancelling earbuds met je favoriete muziek.

Maak kennis met: Amazon’s Echo Earbuds (De tweede generatie).

Vergeleken met de eerste generatie zijn deze earbuds kleiner, dunner, en komen ze met een werkelijke actieve noise cancellation – in tegenstelling tot the ‘noise reduction’ die in de eerste generatie verwerkt zat.

Hoewel dit niet de meest ‘fancy’ earbuds op de markt zijn (ze zien er eigenlijk heel standaard uit) kan je er wel vanuit gaan dat ze de beste geluidskwaliteit produceren voor hun verkoopprijs. Voor €119 bieden de Echo Buds geweldige beats, diepe lage tonen, een werkelijke noise cancellation, en voelen ze zeer comfortabel aan na zelfs enkele uren van dragen.

Ze komen ook met verschillende grootes zodat ook jouw oorformaat erin zal passen!

Beste Streaming Afstandsbediening om films mee te kijken

Roku Express 4K+

Roku Unveils the Roku Express 4K+ for Serious Streamers on ...

Voel je je nog niet veilig om in een drukke bioscoop te gaan zitten? Prima, want je kan de bioscoop ervaring nu perfect thuis namaken. Zelfs als je een beetje op een budget zit kun je nu al een 4k TV voor onder €300 halen en het verbinden met de Roku Express 4K+ voor slechts €53.

Hij maakt zijn naam en faam waar. De Express 4K+ heeft de mogelijkheid om 4K content op 60 frames per seconde af te spelen wat je een zeer indrukwekkende video kwaliteit geeft voor zo’n goedkoop entry level apparaat. Helaas is er nog niet veel 4K content beschikbaar op streaming services maar je kan al best wat opties vinden op HBO.

De beste smartphone voor alledaagse avonturen

Samsung Galaxy S21 Ultra

(Misschien overkill, maar dat is in sommige situaties nodig!)

Ja! Samsung’s Galaxy S21 Ultra is de belichaming van een absolute overkill aan features in een smartphone. Maar… het neemt ook bijzonder excellente foto’s en videos dankzij een combinatie van zijn maar liefst 108-megapixel mega camera en verbeterde afbeelding software! De S21 Ultra schiet zeer scherpe afbeeldingen die niet te bewerkt lijken.

Het komt ook met Samsung’s Space Zoom technologie waarmee je tot wel 100x in kan zoomen op een object. Zelfs wanneer je shots van dichtbij neemt blijft de foto kwaliteit zeer indrukwekkend.

En met een 5,000 mAh batterij zal deze smartphone het de gehele dag en nacht volhouden!

De beste bluetooth speaker voor stranddagen met vrienden

Sanos Roam

(Geweldig design en geluid, wat wil je nog meer?)

Voor de meeste van ons is het al weer een tijdje geleden dat we aan small talk moesten doen op een sociale meeting. Dus als je een klein beetje social awkwardness ervaart voor die BBQ of zwempartij zal de Sonos Roam Bluetooth Speaker wel zorgen voor een dat ene beetje extra emotionele support. Zet lekker een playlistje aan en zie de awkwardness in de atmospheer wegsmelten!

Het draagbare en stevige design van de Roam maakt het gemakkelijk om hem in je auto of tas van plek naar plek te vervoeren. Het linkt ook gemakkelijk naar meer dan 100 streaming services zoals Apple Music, Spotify, Deezer, en Tidal. En het levert daarna geweldige audio kwaliteit met rijke diepe tonen en heldere hoge frequencies!

Rond de €170 is de prijs een beetje wat hoger als normaal maar zijn compacte bouw en grote catalogus van connectable streaming services maken het de moeite waard. Daarbovenop weten we ook dat je vrienden je ondertussen al vaker gesmeekt hebben om een nieuwe Bluetooth speaker te halen van degelijke kwaliteit!