Beste Gadgets voor in de Auto 2021

Handsome businessman driving a car to work

De constant veranderende wereld van gadgets blijft ons altijd verbazen. Er zijn gadgets die het leven echt veel gemakkelijker kunnen maken! Een auto besturen is daar één van! Tijdens het autorijden kan er van alles gebeuren! Daarom is het verstandig om iets achter de hand te hebben als je achter het stuur zit. Gadgets die zich richten op de veiligheid, verzorging, en behulpzaamheid maken het autorijden een stuk fijner! Hier hebben wij een paar van de coolste auto gadgets verzameld die op de markt beschikbaar zijn in 2021.

Black & Decker Draadloze Stofzuiger

Je wordt er blij van als je auto vers en schoon is! De auto is een plek die gemakkelijk vies raakt dus een gemakkelijk te gebruiken stofzuiger is een zeer belangrijke toevoeging aan je auto. De Black & Decker Draadloze Stofzuiger is een van de betere die er beschikbaar zijn voor je auto. Het gebruikt lithium batterijen die tot zelfs 12 maanden zijn kracht behoud!

Het slimme ‘cup design’ dat de opslag van het opgezogen stof en afval verwerkt maakt de handelingen en de opruiming zeer gemakkelijk. Onderschat het kleine formaat dus niet want het is een zeer krachtige stofzuiger! Verder zorgt het strakke ontwerp er ook voor dat je in alle nauwe ruimtes van je auto kunt komen. Bestel de handstofzuiger hier!

Draadloze Telefoonoplader / Houder

Smartphones worden steeds slimmer en nemen veel functies van ons dagelijks leven over. De slimme kaarten van o.a. Google Maps zijn onmisbaar wanneer je in een nieuwe omgeving rondrijd. Een stevige telefoonhouder in je auto is daarom een verstandig besluit omdat je in je auto vaak navigeert maar ook wel eens een lekker muziekje op wilt zetten! Deze telefoonhouder is nog meer als alléén dat, hij laad ook nog eens je telefoon op!

Je kunt hem gemakkelijk en stevig op je: dashboard, voorruit, of zelfs de airco ventilators vastzetten met een klem of de vacuüm gelcup. Het heeft een 360 graden draaibare radius en 210 graden aanpasbare arm die het je de optie geeft om hem in de voor jouw meest comfortabele positie te bewegen! Bestel hem hier vandaag nog!

Auto DeurOpstapper

Dit is één van die leuke gadgets die er niet super fancy uitzien maar die wel uitdagende taken kunnen volbrengen zoals je dakkoffers aanbrengen of het dak schoonmaken. Deze deuropstapper zorgt ervoor dat je gemakkelijk op het dak van je auto kunt komen (ja dat kan nog wel eens een uitdaging zijn). Het is gemaakt van één enkel stuk vliegtuigwaardig aluminium. Het is daarom een lichtgewicht maar tegelijk ook extreem sterk opstapje dat in je deur gehaakt kan worden en waar 180 kg aan gewicht gedragen kan worden.

Je kan erop gaan staan om zo direct bovenop je auto te komen. Best een slim bedacht product met een simpele aanpak. De aanhaking met je auto is gemaakt van rubber zodat het voorkomt dat er schade aan de binnenkant van je auto komen kan. Bekijk hem hier!

Auto BlueTooth FM Radio Converter

Dit is één van die goedkope gadgets die je helpt om een oudere auto up te graden naar de huidige generatie wat betreft muziek afspelen en bellen in de auto. Het lijkt op een USB oplaadstation die je via je sigaretten aansteker activeert maar het indrukwekkendste onderdeel ervan is de functie die het heeft. Deze converter kan audio signalen via bluetooth oppikken van je smartphone omzetten in een FM frequentie welke vervolgens door het apparaat zelf uitgezonden wordt. Vervolgens kun je de FM frequentie oppikken met je auto radio en zo hoor je dus jouw favoriete muziek of podcast over de goede speakers van je auto. Slim nietwaar? Dit systeem gebruikt ook een statisch frequentie technologie waardoor de luisterervaring zeer comfortabel en gelijkmatig is. Stel je voor dat je zomaar The Weekend aan kan zetten voor je roadtrip in je camper uit 1980 via Bluetooth en geen kabeltjes nodig hebt. Dit is een van onze favorieten uit de lijst! Nu verkrijgbaar via Amazon!

Auto Dashcam

Dashboard camera’s zijn een ingenieuze manier om bewijs te hebben van verkeersongevallen of ongelukken. Het is altijd verstandig om te investeren in een goede ‘dashcam’. Deze WOLFBOX Mirror Dash Cam Backup Camera dashboard camera neemt goede beelden op maar blijft redelijk verborgen en uit het zicht voor andere verkeersgangers. Het heeft een 12-inch 2.6L HD touchscreen en bedieningspaneel en je kan hem gemakkelijk aan de achteruitkijkspiegel monteren.

Hierdoor verkrijgt het een 17 graden beeld aan de voorkant welke ook nog eens waterproof is. Mocht de eerste camera het begeven dan zit er nog een backup camera in die 160 graden breed. De camera aan de voorkant maakt gebruik van een Sony Starvis IMX335 sensor dat zelfs de meeste heldere beelden produceert wanneer het donker is. Het maakt ook gebruik van stemherkenning voor verschillende functies. Opslagkaarten tot en met 128GB worden ondersteund en deze gadget heeft ook een uitgebreide GPS functie om je routes te bewaren. Verder heeft het ook een time Lapse opname en bied het verschillende parkeerfuncties aan. Bestel hem hier vandaag en ontvang de dashcam morgen!

TileMate

Dit is een gadget die niet per se aan je auto alleen is gebonden. TileMate is een slimme truc om je verlopen sleutels terug te vinden wat tegenwoord vaak gebeurt. We zijn zo druk met leven dat er tijden zijn waar we onze sleutels gewoon niet meer terug kunnen vinden omdat we er met ons hoofd niet meer bij zijn. Ook hebben we dan vaak de tijd niet meer om onze sleutels terug te vinden.

De TileMate is een slimme oplossing hiervoor. Je bind simpelweg een van deze Tile’s aan je sleutelbos wat er ook nog goed uit ziet. De Tile heeft een tracker met een zeer uitgebreide radius welke je via de app met je telefoon verbind. Andersom werkt het ook zodat je je telefoon kan terugvinden als je deze kwijt bent met een van de Tile’s. Vind hem hier op Amazon.